Weekend med selvforkælelse & selvhypnose 24./25. oktober 2015

Selvhypnose & wellnes
– weekendophold i dejlige omgivelser på Villa Fjordhøj i Skælskør

Har du brug for en weekend med selvforkælelse, wellness i skønne omgivelser og samtidig lære selvhypnose, et værktøj til forandring, du kan bruge resten af dit liv??
Så se her:Ankomst lørdag den 25.10 på Villa Fjordhøj i Skælskør http://www.villafjordhoej.dk/

Pris kr. 1895,00 i dobbelt værelse med bad på gangen inkluderer:
Alle måltider – Brød og kaffe når vi ankommer – kaffe/te/isvand og frugt ad libitum + kaffe/te og hjemmebagt kage om eftermiddagen.

Early bird: Betal inden 1. september og få hele weekenden for kr. 1595,00

Program:
kl. 10 – 12.30 undervisning i selvhypnose

kl. 12.30 – 13.30 frokost

kl. 13.30 – 16.30 fritid hvor du kan nyde den smukke natur, benytte sauna og romersk bad (du kan tilkøbe andre wellness behandlinger)

kl. 16.30 – 18.30 undervisning i selvhypnose

kl. 19 middag

Morgenmad
undervisning kl. 10-12
kl. 12 afgang

Tillæg for:
dobbeltværelse med bad kr.300
enkeltværelse med bad på gangen kr. 300
enkeltværelse med bad kr. 500

Størstedelen af kurset foregår i hypnose :-)
medbring liggeunderlag og tæppe.

deltager antal max 6

Tilmelding senest 1. september ved indbetaling af depositum på kr. 500 på konto nr: 6610 0002913389 eller MobilePay på 60655253.

Underviser: Zanne Fallesen

Hvad er 7th Path® Selvhypnose?

– Krop, sind, ånd – Holistisk tilgang til selvhypnose
Dette er det første selvhypnose program, jeg stifter bekendtskab med, som giver dig mulighed for først at fjerne den gamle programmering af overbevisninger, der forhindrer dig i at opnå forandring og succes.
– Jeg har års erfaring med meditation, positiv tænkning, mindfulness og visualisering. Men jeg kunne for alvor mærke en forandring, da jeg lærte 7th Path selvhypnose. Nu oplever jeg pludselig masive paragdime skift.
– Jeg tror forskellen er at vi tømmer ud i overbevisninger, før vi fylder op! En gammel talemåde siger noget i retning af: “Du skal tømme koppen, før du kan hælde noget nyt i den”.
– Et af problemerne med andre former for selvhypnose er, at de hypnotiske forslag, som du giver dig selv, konkurrerer med mange års gammel programmering. Den gamle programmering ønsker ikke at forsvinde, for dit underbevidste sind ser en fordel i dine vaner og adfærd. De nye forslag er tidligere blevet afvist gang på gang. Efter utallige gentagelser, bliver de nye forslag endelig godkendt (eller det gør de måske ikke engang der!).
– Ved først at fjerne de gamle ”programmerede” overbevisninger undgår du at nye overbevisninger bliver afvist. Hertil kommer, at du nogengange begynder at føle dig bedre tilpas, allerede når du fjerner den gamle overbevisning. Mange kursister begynder automatisk at nå deres mål, især hvis målet har med helbred og sundhed at gøre. Det lader til, at når den gamle ”programmering”, som forhindrede dig i at nå dit mål, neutraliseres, begynder din krops egen naturlige forhold til sundhed at balancere bedre, end det nogensinde før har gjort. Som et resultat begynder du at tage dig bedre af dig selv, og de gamle mønstre, såsom afhængighed begynder at fortage sig. (f.eks.. rygning, overspisning, alkoholmisbrug, etc.).
Det er specielt designet til at drage nytte af det, du selv tror på.
Hvis du er en spirituel person, kan dine overbevisninger være en meget vigtig del af dine forandringer. Især hvis du ønsker forandringer, der vil gøre dig til en bedre eller sundere person. Er du ikke spirituelt interesseret, er det helt okay. Du kan drage fordel af 7th Path™ systemet ved blot at lave ganske små justeringer, som du vil blive introduceret for.
7th Path selvhypnose er lettere at gå til, end det at lære almindelig selvhypnose fra en bog. For når du forsøger at lære det fra en bog, tænker du sikkert hele tiden over, om du virkelig gør det rigtigt. Det fungerer på den måde, at du, mens du er i hypnose, lærer teknikkerne af en 7th Path uddannet hypnoterapeut, og samtidigt lærer hvordan du selv kan gå i hypnose! Når du kommer ud af hypnosetilstanden efter første øvelse, kan du straks bruge teknikken til at guide dig selv tilbage i hypnosetilstanden. På det tidspunkt er det lettest at gå i hypnose. Resultaterne sker næsten automatisk! Hypnoterapeuten er der for at sikre, at du gør det rigtigt, og for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.
Hvad kan 7th Path hjælpe med?
– Slippe af med dårlige vaner såsom rygning, neglebidning, overspisning, sukkerafhængighed, udsættelse/manglende motivation, og f.eks. det at sove over sig.
– Tilegne sig nye vaner såsom at træne regelmæssigt, motivation, at være mere tålmodig med andre, og meget mere.
– Selvudvikling, såsom forbedring af selvtillid, stress, eksamensangst, præstationsangst, overvinde frygt og meget mere.

http://www.7thpathselfhypnosis.com/
http://www.villafjordhoej.dk/
http://opem.dk/ Se mere

Det er ikke muligt at kommenterer her.