Hypnose og 5-PATH® hypnoterapi

Hypnose er ikke kontrol, magi, bevidstløshed eller søvn. Du kan ikke tvinges i hypnose. Hypnose er en naturlig fokuseret tilstand, og sker for de fleste af os hver dag, når vi f.eks. fordyber os i at gøre noget som at køre, arbejde, læse eller se fjernsyn. Professionel og avanceret hypnose og hypnoterapi er ikke det samme som afslapning og visualisering! Det er moderne psykologi samt forståelse af adfærd, tanker og følelser.

Hypnoterapi er på mange måder det samme som hypnose. Tilstanden, klienten befinder sig i, er fuldstændig den samme. Effekten af hypnoterapien er dog meget større, og hvis behandlingen fuldføres, vil langt de fleste opnå en 100% effekt.

Hypnoterapi anvendes til behandling af psykiske problemer såsom fx angst, rastløshed, frygt, manglende glæde osv.I hypnosen taler jeg direkte til underbevidstheden og kommer med positive forslag. I samarbejde med klienten går vi tilbage til selve årsagen.

Den tilgang til hypnoterapien, jeg anvender, hedder 5-PATH og er meget succesfuld. En del psykologer og psykiatere har efterhånden fået øjnene op for effekten af behandlingen og vælger at tillære sig 5-PATH-hypnoterapi som en overbygning til deres eksisterende virke.

De færreste klienter kender den reelle årsag til deres problemer. Med 5 PATH-teknikken får vi sammen direkte adgang til årsagen, der gemmer sig i underbevidstheden, og derefter mulighed for at fjerne den. Mange af mine klienter har efter bare én behandling udtrykt, at 5 PATH-teknikken er langt mere virkningsfuld end de eksempelvis mange psykologsamtaler, de har haft gennem tiden. Kun ved at gå helt tilbage til årsagen, kan jeg garantere dig, at vi sammen opnår den, effekt du er kommet for.

Meget enkelt kan man sige, at jo dybere årsagen ligger, og jo mere indgroet den er i dig, jo oftere vil jeg vælge at anvende hypnoterapi frem for hypnose. En behandling med hypnoterapi varer som oftest 2-4 gange.

Ingen kommentar endnu

Skriv en kommentar